Какво ти пречи да се чувстваш успешна като козметик?

Ако си от хората, които не щадят силите си, инвестират в обучения, в качествени продукти, в апаратура, тази статия ще те провокира към важни професионални осъзнавания. 

В нея ще засегна една тема, която не се обсъжда публично, но влияе на козметиците – темата за необяснимите причини да нямат сигурност в работата си и да не могат да излъчват увереност и самочувствие, когато препоръчват процедури и продукти. 

В статията и видеото към нея дръпвам завесата, зад която стоят  някои истини, които не се коментират и показват пред клиентите. 

Вярвам, че ще бъде полезно и осъзнаващо дори и ако нямаш, грам съмнение в себе си и имаш супер стабилно професионално самочувствие. 

Именно защото доброто самочувствие се изгражда донякъде и от това да си наясно какво се дискутира в сектора, какви мнения се тиражират и в какво вярват другите козметици. 

За да отворим темата спокойно, без да стига до знанието на клиентите ни, има нужда да влезеш в своя професионален профил /ако нямаш - направи си профил тук >>/ и влез в защитеното пространство на професионалистите от сектора за красота. 

Вход в съществуващ профил

Сподели с колега:

Здравейте Колеги!

  • Имаш несигурност в работата с клиенти?
  • Искаш да израстваш професионално?
  • Търсиш обучения , които да те развиват ?
  • АКАДЕМИЯ ЛЕГЕНДА е за теб!
  • Мастер клас обучения за напреднали и Бизнес обучения за собственици на салони!

Комплекти Legenda

Сподели с приятел