Колко време е необходимо за да станеш успешен козметик?

Видеото ще е полезно за всеки, който вече работи като козметик и се пита колко време още е необходимо, за да изградя самочувствието си на успял козметик, на успешен бизнес в услугите на красотата.

За всеки, който се насочва към услугите за красота.

Всеки, който мечтае, обмисля, но все още не е решил да тръгне ли в тази посока

Много хора, собственици на салони за красота, работят година след година и не знаят какви са критериите за това дали успяват или не. 

И така, година след година…

Имате ли ясна представа дали вървите към успех? 

Имате ли яснота колко още ви трябва за да стигнете до мечтания, пожелаван „успех“?

А имате ли яснота какво е необходимо да направите, за да стигнете до него? 

Това видео ще ви бъде особено полезно. 

От него ще разберете:

  • Кои са критериите за истински успех? 
  • Кои са основните стъпки, които трябва да извървите, за да постигнете успех?

Може би си казвате, че успехът е да имаш още и още клиенти?

Или си представяте успеха като по-големи обороти на салона? 

🤷‍♀️ Струва ми се, че за някои от козметиците успехът се измерва с това да имат още и още НОВИ апарати, или ОЩЕ и ОЩЕ козметични продукти, да предлагат НОВИ и МОДЕРНИ процедури.

Това ли е успехът все пак? Наистина ли се чувства успешен човекът стигнал до тук? …

Ако си козметик, минал през всичките тези неща, ако имаш повече клиенти, повече обороти, много апаратура, много козметични продукти, но ти липсва усещането за истински успех, остани с мен. 

В това видео ще ти разкрия тайните на истинския успех за козметикът! 

Аз съм професионален козметик с дълъг опит в помагането на хора, които искат да постигнат красива кожа по здравословен начин, който е реализиран, чрез козметичните продукти от моята козметична марка LEGENDA, чрез методиката за създаване на здраве и красота. 

Освен това помагам на дамите, които мечтаят да сбъднат мечтата си да станат козметици, чрез лицензираните обучения за начинаещи в моя учебен център. Имам работеща система за изграждане на успех в сектора за красота, с която помагам на работещите козметици да изграждат експертност и да управляват бизнеса си успешно. Като собственик на голям козметичен салон в гр. София, имам огромен опит в управление на този вид бизнес, който щедро споделям в обученията в АКАДЕМИЯ ЛЕГЕНДА. 

В това видео ще ти разкажа историята на една от козметичките, която премина през всичките нива на обучения в моята система за успех, която има голям ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР. 

Днес ще разкажа успешната историята на един голям Естетичен център и неговата собственичка. Избрах да направя видео по тази тема именно днес, докато пътувам към нея, защото точно в този месец се навършва една година откакто тя се обърна към мен, за да започне кариера в професия “козметик”.

До края на статията ще разбереш през какво мина тя, за да успее да разработи много клиенти, да вдигне печалбите и да разкрие нови работни места само за една година. 

Знаеш ли, че в сектора за красота има салони, които функционират дълги години – 10-15 и повече, но е трудно да откриеш признаци на развитие. Всъщност по мои наблюдения доста от хората с дългогодишни салони смятат, че е достатъчно само това, че са дълги години на пазара на услуги, за да се нарекат успешни. 

Но дали с това се измерва истинският успех? 

И така , нека да ти  разкажа нейната историята на успеха! 

Тя е човек с медицинско образование, създала голям естетичен център, купила е скъпа козметична и медицинска апаратура, работила е известно време на принципа „ Клиентите ще разбират, че имам скъпа апаратура и ще дойдат“. 

Когато се обърна към мен за базово обучение по козметика, тя сподели, че има клиенти, прави процедури. За доста собственици на салон, това било напълно достатъчно да си кажат „Салонът върви“. 

Ани обаче, сподели, че няма мира от това, че няма отговор на някои въпроси. Например „Защо с един и същи апарат при някои клиенти резултатите са добри, но при други – не?“ 

И сега,  отбелязвам първият принцип на успешният козметик: 

ДА СИ ЧЕСТЕН! ЧЕСТЕН СЪС СЕБЕ СИ И СЪС СВОИТЕ КЛИЕНТИ! 

Да си задаваш въпросът – наясно ли съм на какво въздействам в момента. Шансът за успех рязко изчезва, когато козметикът не е честен пред себе си относно своята компетентост. Имитацията на познание не може да бъде скривана дълго. Дори и да успееш да заблудиш няколко клиента, кариерата на успешен козметик е силно застрашена. 

Когато не си експертно подготвен, рано или късно пътят ти на професионалист ще се изчерпва с това да изпълняваш процедури по поръчка от клиентите.

А това не е успех!

Това не е растеж. 

Това е работа на най-ниското ниво в професията- изпълнител. 

Вторият принцип на успеха:

ИЗБЕРИ УЧИТЕЛ, КОЙТО Е ДОКАЗАЛ, ЧЕ МОЖЕ ДА ПОСТИГА УСПЕХ В СВОЯТА КАРИЕРА И Е ГОТОВ ДА СПОДЕЛИ ОПИТА СИ С ТЕБ!  

Учители – много. Избирай измежду тях този, който е показал със собствения си бизнес път, че е успешен. 

Ани премина базовото обучение, след него записа бизнес обученията в АКАДЕМИЯ ЛЕГЕНДА, благодарение на които откри какво трябва да промени в организацията на дейностите в естетичния център, в работата , с клиентите, с цените …

След това премина Мастер клас за мазна и проблемна кожа в зряла възраст. Усвои методи за диагностиката, стъпките в постигането на решение и резултат на здрава кожа  без пигментации и възпаления. 

Пътят й продължи в Индивидуална Менторска Програма в която й помогнах да изгради методи за проследяване на успеха при клиентите, доусвършенства уменията си да изпълнява процедурите с голям успех. Научи се да управлява финансите си, клиентопотока, разви първите си дейности в маркетинга. 

Откри ново работно място, назначи още един член към екипа си. 

Работата се разрастна, увеличиха се клиентите, оборотите – също. 

В последните месеци на годината Ани вече беше член на груповите  тренинги за експерти козметици. 

Разказвам нейната история, за да ти кажа – успехът на твоя салон може да дойде за по-малко от една година, когато имаш треньор, водач, който да ти покаже най-прекият път и да те предпази от грешки. 

Какво да направиш ако и ти искаш да постигнеш такъв успех?

  1. Ако си козметик, който търси следващото ниво на развитие- запиши се в Мастер клас, от който да тръгне твоето експертно развитие
  2. Ако сега тръгваш – запиши се в курсът за начинаещи, не отлагай повече. 
  3. Ако вече имаш салон – започни с бизнес обучение „Аз създавам салон“ 

Разгледай обученията за работещи козметици ТУК

Вход в съществуващ профил

Сподели с колега:

Здравейте Колеги!

  • Имаш несигурност в работата с клиенти?
  • Искаш да израстваш професионално?
  • Търсиш обучения , които да те развиват ?
  • АКАДЕМИЯ ЛЕГЕНДА е за теб!
  • Мастер клас обучения за напреднали и Бизнес обучения за собственици на салони!

Комплекти Legenda

Сподели с приятел