LEGENDA PROFESSIONAL SKIN СARE

козметика създадена от козметик за козметици

Професионалните продукти на марката LEGENDA professional skin сare са за вас!

създадена от козметик за козметици

Продуктите на марката LEGENDA professional skin сare са създадени от мен, Даниела Спасова- професионален козметик. Повече от двадесет години помагам на хората да намират решения и да постигат здрава, чиста и красива кожа.

Познавам отлично нуждите на кожата и знам от какво се нуждае тя , за да бъде дългогодишно млада и красива.

Преди да създам продуктите аз направих множество проучвания сред големите производители на козметични продукти.

КАКВО ОТЛИЧАВА LEGENDA

КОЗМЕТИКЪТ LEGENDA

ДАВА РЕШЕНИЕ НА НАЙ-ЧЕСТИТЕ ПРОБЛЕМИ

Мазна и
проблемна кожа

суха и
дехидратирана кожа

старееща и
нуждаеща се кожа

Легенда осигурява жизнеспособна и дълготрайна красота, която се постига чрез стимулиране на естествените процеси и природните закони на красотата.

Вече 18 години...

… продуктите на LEGENDA professional skin сare се прилагат от козметици, специално обучени да постигат здравословна красота по методика, създадена от мен, Даниела Спасова – професионален козметик.

В козметичните продукти е вложено огромното ми професионално познание, натрупано в многобройни обучения в страни като Франция, Германия, Белгия. В продуктите е и огромният ми професионален опит от работа с множеството клиенти които постигнаха здрава и красива кожа, с методите и продуктите на LEGENDA professional skin сare.

Виж отзивите на моите клиенти от тук >>

Достъпа до продуктите на Legenda, както и професионалните теми от блога са само за козметици. Необходимо е да защитим тази територия от любознателните ни клиенти. Ако си работещ козметик и искаш да бъдеш част от нашата общност на ТОП ЕКСПЕРТИ, направи своята регистрация от тук >>

ПРОДУКТИТЕ НА LEGENDA разгледай тук

Актуално от блога...